perjantai 28. kesäkuuta 2013

Nyt kamerakokeiluja Poutapilven reunalla puolipilvisessä säässä! Käsisäädöt kehiin!

 Jasmike, jasmike, jasmike. Philadelphus lewisii 'Tähtisilmä'




 Valitettavasti en saa tuksua mukaan....siis tuoksua tarkoitin. Tuoksu kun leijuu koko pihan yllä kun näitä on kaksi pensasta. Toinen etupihalla ja toinen takapihalla.

 Maitokello seuraavana. Miksi kaikkien pitää nyt kukkia yhtä aikaa? Toisaalta ihanaa saada valkoisten kukkien lumoa lisää. Kevät kun kuului valkoisille kirsikankukille ja niille tulppaaneille....


 Viiruhelpeä rakastan myös.

 Erivärisiä vihreitä pitää olla, aina.


Alter egon mietteitä. Ehtivätkö nuo kanariankrassit kukkia? Mitä ne hidastelevat? Toisaalta ne kasvavat nopeasti. Ihana kukkaköynnös syksyllä pakkasiin asti.  


 Mustasilmäsusannat (Thunbergia) olivat hyvä valinta. Niin hyviä kukkimaan ja kasvamaan. En erityisesti pidä tummankeltaisista kukista mutta susannat saavat armon.

 Maksaruoho kukoistaa
 Keijuangervo (Spiraea japonica 'Little Princess') alkaa kukkia. Tämän toin isän haudalta kun se kasvoi siellä liikaa...
 Uusin hankintani ja näitä on kaksi. Ihana purppuraheisiangervo 'Diabolo'



 Kannatti laittaa tätä koristemaissia. Mutta kannattiko survoa samaan purkkiin peittokurjenpolvea ja gladioluksia? Ja kannattiko unohtaa, että olin kylvänyt siihen myös krasseja :D -Kannatti! Tykkään tästä runsaudesta. Ja onhan siinä vielä koristeminttukin tuoksua (tuksua?) antamassa.


 Mikäs tää nyt on? Se on se pääsiäisenä ostettu paju. Kun mikään muu ei vihertänyt. Se on kaunis vieläkin ja kasvaa innolla. Salix. Tykkää kun juuret on vedessä.
 Ainoa hörhöni. Eikun kärhöni. Joku venäläinen se oli 'Aljosha' tai sinnepäin. Taitaa olla tiukukärhö. Kasvaa kohisten lämpimällä seinällä ja on talvehtinut yhden talven. Istutin sen oikein. Oikein syvään.
 Tämä pääsi kuvaan koska sen takana tuikkii jättipoimulehti kukassa. Herkullinen väriyhdistelmä. Ei kovin hienostunut yhdistelmä, pikemminkin ihanan räikeä.
Djungle.

Ei kommentteja: